Contact us
Telephone: 22514489
info@lambis.com.cy
Find us on facebook-icon

homeways-slider

Welcome

Banner-Left

Lambis G. Constantinides Ltd., is a leading and dynamic company that knows the market profoundly since 1966. Constantly renewed forcefulness and expansive activity are the key elements that distinguish Lambis G. Constantinides Ltd., making it one of the most stable companies on the island...

Read more...

100yrsPurez

Pyrex is fire-proof, not fire-resistant. Fire resistant glass rosters EXPLODE when placed on cold surfaces!!!

 

Banner Vission

Latest News

COVID UPDATE: What is the truth?

 Read the article COVID UPDATE: What is the truth?

After Sales Service

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ TEFAL

  • Τα ηλεκτρικά προϊόντα Tefal καλύπτονται με 2 χρόνια Εγγύηση από την ημερομηνία που αναγράφεται στο επίσημο ονομαστικό ηλεκτρονικό (όχι χειρόγραφο) τιμολόγιο αγοράς τους και παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης (ΕΚΤΥ – Σέρβις) Tefal που λειτουργεί και επιβλέπει η Εταιρεία «Λάμπης Γ. Κωνσταντινίδης» μέσω της Εταιρείας Homeways Ltd, η οποία διανέμει αποκλειστικά τα Γαλλικά είδη Tefal που αντιπροσωπεύει η Εταιρεία Λάμπης Γ. Κωνσταντινίδης. Η Εγγύηση παρέχεται ονομαστικά στον καταναλωτή που έχει αγοράσει το προϊόν με διεύθυνση και τηλέφωνο επί του τιμολογίου.
  • Παρά τον πολύ αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στον οποίο υπόκεινται τα προϊόντα Tefal κατά την κατασκευή τους, στην απίθανη περίπτωση προβλήματος στη λειτουργία παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλέφωνο Τεχνικής Υποστήριξης της Homeways στο 22.514.491/22514489 καθημερινώς από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ. Ποτέ μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας την συσκευή Tefal και ποτέ μην απευθύνεστε σε μη εξουσιοδοτημένα κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης.
  • Για σκοπούς παροχής τεχνικής εξυπηρέτησης ή/και συντήρησης των συσκευών Tefal με το λιγότερο δυνατό κόστος, η διαδικασία είναι προτιμητέο να γίνεται κατευθείαν ανάμεσα στον καταναλωτή και το ΕΚΤΥ της Homeways, είτε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, ανεξάρτητα από το κατάστημα από το οποίο έχει αγοραστεί η συσκευή. Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να αποστέλλονται στο ΕΚΤΥ ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@lambis.com.cy, ή με φαξ, στο 22. 323.705 / 22. 514.571 και οι συσκευές πρέπει να αποστέλλονται με την Υπηρεσία Ταχείας Παράδοσης της AKIS EXPRESS, είτε με παραλαβή της συσκευής από το σπίτι του καταναλωτή, ή με παράδοση της συσκευής από τον καταναλωτή στα κατά τόπους καταστήματα της AKIS EXPRESS για αποστολή στο ΕΚΤΥ στην Λευκωσία με την ένδειξη: «ΠΡΟΣ Homeways Ltd, τηλέφωνο 22.32.92.92, ΛΕΥΚΩΣΙΑ» Το κόστος αποστολής της συσκευής επιβαρύνει τον καταναλωτή και το κόστος επιστροφής της στον καταναλωτή επιβαρύνει το ΕΚΤΥ της Homeways. Υπάρχουν ειδικά χαμηλά συμφωνημένα τέλη μεταφοράς.
  • Η Εγγύηση ακυρώνεται από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της Homeways και δεν ισχύει αν διαπιστωθεί απόπειρα επισκευής / μετατροπής της συσκευής Tefal από μην εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Επίσης, η Εγγύηση ακυρώνεται από το ΕΚΤΥ της Homeways και δεν ισχύει αν διαπιστωθεί χρήση της συσκευής αντίθετη με τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της συσκευής και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή που καθορίζουν τι συνιστά κανονική χρήση. Η Εγγύηση δεν καλύπτει αντικανονική λειτουργία, φυσιολογική φθορά, λανθασμένη εγκατάσταση, λανθασμένο χειρισμό, κακή συντήρηση της συσκευής, ή/και αν διαπιστωθεί προσπάθεια εξαπάτησης του ΕΚΤΥ με τιμολόγια, η ημερομηνία των οποίων, πάντα κατά την απόλυτη κρίση του ΕΚΤΥ, τυχόν να μην συνάδει με την διαπιστωθείσα χρήση της συσκευής, ή με τυχόν εικονικά ή άλλως πως παραποιημένα τιμολόγια. Δεν γίνονται αποδεκτά τιμολόγια που δεν έχουν τα ακριβή στοιχεία του καταναλωτή/αγοραστή προς τον οποίο προσφέρεται η εγγύηση.
  • Τα καταστήματα-συνεργάτες της Tefal που δεν εκδίδουν ονομαστικά ηλεκτρονικά τιμολόγια για σκοπούς πιστοποίησης της ακριβούς ημερομηνίας αγοράς της συσκευής θα ενημερώνουν κατά το δυνατόν τον καταναλωτή ότι θα πρέπει να στείλει ηλεκτρονικά το χειρόγραφο τιμολόγιο του στο ΕΚΤΥ της Homeways την ημέρα της αγοράς της συσκευής του στο info@lambis.com.cy ή στο φαξ 22 514.571 (με όνομα διεύθυνση και τηλέφωνο του κατόχου της συσκευής) και θα γίνεται προσπάθεια να υπάρχει επίσης αντίγραφο των όρων της εγγύησης εντός της συσκευασίας προς ενημέρωση του αγοραστή/καταναλωτή. Εν πάση περιπτώσει, σημειώνεται ότι η ευθύνη αποστολής αντίγραφου του οποιουδήποτε τιμολογίου (χειρόγραφου ή ηλεκτρονικού) βαραίνει αποκλειστικά τον καταναλωτή και ανεξάρτητα του αν ο αγοραστής/κάτοχος της συσκευής έχει αποστείλει ή όχι το οποιοδήποτε τιμολόγιο, εναπόκειται πάντοτε στην απόλυτη κρίση του ΕΚΤΥ να αποφασίσει κατά πόσον μπορεί να ισχύσει ή όχι η εγγύηση. Σημειώνεται ότι το ΕΚΤΥ διαθέτει τα διαγνωστικά μέσα για να διαπιστώνει κατά πόσο ο κύκλος χρήσης της οποιασδήποτε συσκευής συνάδει με την δηλωμένη ημερομηνία αγοράς της συσκευής επί του τιμολογίου.
  • Το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της Homeways χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικά ποιοτικά εξαρτήματα κατευθείαν από την Tefal Γαλλίας και όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα Tefal είναι συμβατά και συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Hot deals

New Products

Brands

brands